Groeningebrug, Kortrijk
Bedrijvencentrum, Kortrijk
Open zwembad, Kortrijk
Old vs New
Obigies, Moulin de Barbissart
Panorama van 3 foto's
La Flandre, Zwevegem
La Flandre, Zwevegem voor Gemeente Zwevegem, Infopunt
Eastbourne Pier
Old joins new
Brugge, Rozenhoedkaai
      

You may also like

Interieur
2021
Je hebt voor een klant een nieuwe keuken geplaatst, geschilderd, behangen of de verlichting vernieuwd ? Kwalitatieve foto's zijn zeer belangrijk. Wij komen ter plaatse wanneer het jou, en de eindklant, uitkomt en maken voor jou die foto's die het verschil zullen maken. Jouw drukker zal ook blij zijn met dergelijk materiaal om jouw nieuwe folder te maken.
Evenementen
2022
Een reportage van een feest is bijzonder want het is telkens opnieuw een gebeurtenis waar men jaren nadien nog over praat. Daarom moeten de foto's ook top zijn. Ik maak graag dergelijke beelden en dat zal je zien aan de foto's. Ik breng alle nodige materialen mee om in alle omstandigheden mooie foto's te kunnen maken. Daarna krijg je als opdrachtgever een link naar een site waar je in alle rust alle foto's kan bekijken op uw tempo. Wil je delen met genodigden, dat kan via datzelfde platform. Prints kopen ? Simpel want de ingebouwde winkel geeft jou alle mogelijke vormen van prints. Kortom niets downloaden, geen back-up nemen en in zeer weinig tijd prints, boeken of canvas bestellen, aan alles is gedacht.
Product
2020
Hoge resolutie foto's van producten voor op websites, social media of drukwerk zijn vandaag nog belangrijker dan ooit. Google scant ook op goede foto's en de content. Productfoto's worden met studiomateriaal gemaakt. Ze worden afgeleverd als packshots ( volledig witte achtergrond ) met of zonder schaduw enz ... Voor meer info en prijzen stuur je mij best een mail, dan kunnen we jouw project bespreken.
Portret
2022
Je wil al lang een mooi portret van jezelf met je familie of dierbare. Je ziet het niet zitten om in een studio te gaan. Wij hebben de oplossing voor u : onze mobiele studio brengen wij mee naar jouw huis, kantoor, werkplaats enz ... We maken er een echte studio van maar dan bij jou thuis. Jouw eetplaats of living is voldoende als plaats. Daarna krijg je een link naar uw klantenplatform op onze website en kan je alle foto's rustig bekijken en downloaden. Prints bestellen, dat kan ook via de gekoppelde on-line shop. Prijzen weten ?
Landschappen
2019
Je bent gek van een bepaald landschap in jouw buurt en zou dat wel uitgeprint bij jou aan de muur willen hebben. Ik zorg voor de hoge resolutie foto die op het juiste moment van de dag met de juiste wolken en het juiste licht gemaakt wordt. Dat is wat ik er voor doe, vroeg opstaan om voor zonsopgang ter plaatse te zijn of laat ter plaatse blijven voor die zonsondergang. Meestal ga ik meerdere malen ter plaatse om dan pas een goeie foto te hebben. Dat maakt het super leuk en uitdagend. Via mijn winkel kan je achteraf uit alle soorten prints, kaders, dragers enz kiezen volgens wat jij het mooiste vindt.
Reportages
2022
Je wil beelden over jouw bedrijf die spreken, realistisch zijn en van top kwaliteit. Bruikbaar voor web en print. Ik breng het productieproces, bouwevolutie, opbouw, medewerkers, machinepark, product enz ... zo in beeld zodat uw klanten met u in zee willen gaan. Alleen al door de foto's ... Via ons klantenplatform kan je de beelden bekijken, delen met anderen en prints bestellen.
Back to Top